Aivan Ihana

Hei,

Minä oon Aivan Ihana.  Minä pörrään sulle, vaaleanpunainen tähtisumu pyllyn alla, ihania vaatteita ja tekstiilejä ihanakauppa.com:ssa.

Aivan Ihanassa digijalkakaupassa, ihanakauppa.com:ssa on kivalla tavalla raikkaita tuulahduksia tuotteissa. Villit ja vallattomat helmat mekoissa, huoleton look tunikoissa, arjen blingbling leggingseissä, peruspörinää puuvilla-, pellava- ja viskoosineuloksissa, tähtisumua veistoksellisen kaunissa neuleissa. 

Makuja ja mausteita Aivan Ihanaa digijalkakauppaan saadaan milloin mistäkin tuoteryhmistä. Pidä silmät auki ja visiteeraa ihanakauppa.com:ssa ahkerasti.

Ihanakauppa.com on erilainen, Aivan Ihana Nettikauppa. Halutessasi voit katsella tuotteet nettikaupassa ja käydä hypistelemässä ja sovittamassa koon ihan ihkaoikeassa digi(kivi)jalkaliikkeessä Sykähdyttävässä Sirun Liivisopissa Mikkelissä.

Hello,
minä täällä taas pörrään vaaleanpunainen tähtisumu pyllyn alla.
Pörräsin tällä kertaa kertomaan ihanakauppa.com:n yrittäjästä.

Johanna on nelivitonen naisimmeinen, joka on ehtinyt touhuilla yhtä ja toista. Yleensä hän ottaa ovesta tulijan iloisesti tervehtien vastaan. Joskus ajatus saattaa jäädä edelliseen hommaan ovikellon soidessa, mutta hän pyrkii aina olemaan ystävällinen, läsnä ja avuksi. Tekee ainakin parhaansa löytääkseen ratkaisun asiakkaan pulmaan ja tarpeeseen. 

Pikkulikkana se oli sellanen hyväntuulinen lettipää. Vaaleat luonnonkiharat hulmuten se ajeli Kolmipyörällään kotona kaappien kulmat pyöreiksi tuulettaen tukkaa äidin paplarit päässä, äiskän ja iskän silmäterä ainokainen. Mamman ja papan ensimmäinen lapsenlapsi. Nämä rakkaat ihmiset on ollut Johannalle iso osa hänen maailmaansa, myös aikuisena. Äiti ja isä, tukiverkko, aina mukana Johannan touhuissa ja äiti kaiken lisäksi paras ystävä. 

Ala-asteikäisenä Johanna suunnitteli vaaleanpunaisen ontelokangaspukunsa, jonka mummo ompeli. Hieno tuli, masun päällä rimpsut ja kaikkee. Vaalean punainen ihan niiku minun vaaleenpunanen tähtisumu.

Koulussa Johanna oli kunnianhimoinen, vähän liiankin kanssa. Täydellisyyteen oli pyrkimys.

Se ompeli ittelleen ja kaverilleen vanhojentassipuvut, kun oli jo aiemmin ommellut mm. rippivaatteensa ja paljon muuta. 

Lukion jälkeen Johanna teki avoimen yliopiston opintoja ja opiskeli artesaaniksi, käytteli kangaspuita suvereenisti. Sittemmin vaatetusartesaaniopintojen jälkeen Johanna ompeli korjauksia sekä mittatilausvaatteita  Mittapuku Johannassa. Vuonna 2001 Johanna alkoi yrittäjäksi Mikkelin morsiamen, samalla teki vaatturit opinnot Kuopiossa. 

Ihan meikäläistä pörriäistä pyörryttää tuo Johannan touhuamisen kirjoittaminenkin. 

7 vuotta myöhemmin Johanna perusti Sirun Liivisopin vastatakseen asiakkailta tulleeseen tarpeeseen ja opiskeli yritysjohtamisen ja tuotteistamiseen liittyviä asioita Tiimiakatemiassa. Noina vuosina yritys sai nimen Sykähdyttävä Oy, jossa Mikkelin Morsian ja Sirun Liivisoppi ovat aputoiminiminä. Näistä oot varmaan jo lukenutkin edellisesti pörräyksestäni.

Mietin mitä Johanna silloin etsi?
Hän kertoi: ”Etsin, tietä, joka hehkuu, polkua, joka puhuu.” Johanna lainasi CMX:n Aura-laulun sanoja, jotka vaikutti kuin lekalla ohtaan jo 2000-luvun lopulla. Hän oli ehkä hetkellisesti hukannut suunnan ja ilon. Johanna sanoi etsineensä sydämen ääntä, joka kertoisi mihin ja miten jatkaa. 

Johanna vajosi ajatuksiinsa ja kertoi, kuinka kiitollinen on monesta ihmisestä, jotka jäi noina vuosina hänen elämäänsä. 

2014, Johanna luopui Mikkelin Morsiamesta, lepäili hetken ja päätti tehdä työtä vain Sirun Liivisopissa. 

Kun ajatukset vapautuivat, alkoi jälleen raksuttaa ja lopulta vuosien jälkeen synnyin MINÄ, AivanIhana, vaaleanpunainen pölypilvi pyllyn alle ja ihanakauppa.com

Johanna etsi tietä, joka hehkuu, polkua, joka puhuu. Hän huokaa ja hymyilee, sydämessä asuu rauha. Hän on löytänyt paikkansa, ainakin juuri tällä hetkellä. 

Rakastavin terkuin AivanIhana